Söögikohtade juhid otsivad teenindajaid tikutulega (4)

Copy
Pastoraadi teenindaja Merlyn (pildil keskel) on oma tööga äärmiselt rahul. Ta leiab, et töö on teda palju õpetanud.
Pastoraadi teenindaja Merlyn (pildil keskel) on oma tööga äärmiselt rahul. Ta leiab, et töö on teda palju õpetanud. Foto: Mailiis Ollino

Kuumas suvepealinnas pole praegusel ajal midagi iseäralikku pikkades toidujärjekordades, mis mõnes menukamas kehakinnitamise kohas ulatuvad uksest välja. Rahvarohkusega kaasneb omakorda nõudlus töötajate järele. Selle töö on valinud paljud noored, teenimaks suvel raha ja suhtlemaks inimestega.

Töö, mis kõrvalt vaadates võib esiti tunduda lihtne pääsetee, nõuab head pingetaluvust, suurepärast suhtlusoskust, kiirust ja pädevust.

Pärnus liigub praegusel ajal võrdlemisi palju rahvast, aga nagu avaldasid Ephesuse kohviku omanik Özer Güler, Pastoraadi kohviku juhatuse liige Erika Kollamaa ja Sweet Rosie pubi juhataja Erkki Künnapas, moodustavad suurema osa klientuurist tänavu siiski eestlased.

Tagasi üles