Koroonaepideemia viis Pärnu hotellid sügavasse kahjumisse, vaid üks jäi plussi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Kuigi ebakindel aeg jätkub, käivad Tervise Paradiisi juures ehitustööd, mille käigus hotell ja veekeskus saavad uue terrassi, restorani ja laste mänguala.
Kuigi ebakindel aeg jätkub, käivad Tervise Paradiisi juures ehitustööd, mille käigus hotell ja veekeskus saavad uue terrassi, restorani ja laste mänguala. Foto: Jüri Looring

Tervise Paradiis oli ainuke, mis Pärnu suurematest spaahotellidest 2020. ehk koroona-aastal kasumit teenis, kuid juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnul tuleb tulemust hinnata koos sama grupi teise, Tervise ravispaahotelliga: kokkuvõttes jäädi üle poole miljoni euroga miinusesse.

Ratniku jutu järgi on Tervise Paradiis Eesti turul rohkem kanda kinnitanud ja kui riigipiirid kinni läksid, oli suure veekeskusega hotellil, mille sihtrühm on lastega pered, koduturul eelis. Ravispaahotellile, mis püüab esmajoones skandinaavia kliente, mõjusid koraoonapiirangud tunduvalt rängemalt ja aasta kokkuvõte näitas miljon eurot miinust.

​Kui mullu jaanuari-veebruari külastatavuse järgi võis Ratniku jutu järgi oodata, et tõotab tulla väga hea aasta, siis 14. märtsist riigis välja kuulutatud eriolukord sundis spaad uksi sulgema. Kliente sai hakata taas vastu võtma 1. juunist. Ent ka siis jäid riigipiirid turistidele sisuliselt suletuks ning kehtis spaade, sauna- ja veekeskuste täitumuse piirang.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles