Häirekeskuse peadirektorina jätkab Kätlin Alvela

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Pärnakas Kätlin Alvela rõõmustab, et saab jätkata tööd häirekeskuse juhina.
Pärnakas Kätlin Alvela rõõmustab, et saab jätkata tööd häirekeskuse juhina. Foto: Mihkel Maripuu

Siseminister Kristian Jaani ettepanekul jätkab Pärnumaalt pärit Kätlin Alvela häirekeskuse peadirektori ametikohal. Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat ja Alvela esimene ametiaeg lõpeb tuleva aasta 28. veebruaril.

“Olen piiritult tänulik häirekeskuse igale töötajale, kes on teinud oma tööd väga hästi ja pühendunult, panustanud, tulnud kaasa muutustega ja uskunud meie visiooni,” rääkis Alvela, keda rõõmustab võimalus jätkata tööd häirekeskuse juhina. “Häirekeskus on avatud, vastutustundlik ja nüüdisaegne organisatsioon ja meil on ette näidata väga palju märkimisväärseid töövõite.”

Olen piiritult tänulik häirekeskuse igale töötajale, kes on teinud oma tööd väga hästi ja pühendunult, panustanud, tulnud kaasa muutustega ja uskunud meie visiooni.

Kätlin Alvela, häirekeskuse peadirektor

Siseminister tõi esile, et mõlemad häirekeskuse peadirektori konkursi lõppvooru jõudnud kandidaadid olid väga tugevad ja otsustada oli raske. “Minu valik langes Kätlin Alvelale, kes on tõestanud ennast tugeva juhina ja kriisiolukordades suutnud oma töötajaid juhtida, innustada ning toetada, tagades jätkuvalt kõrgetasemelise ja siseturvalisuse valdkonnas üliolulise teenuse,” põhjendas Jaani. Siseministri sõnade järgi on häirekeskuses pooleli mitu tänuväärt algatust, millega Alvela saab nüüd võimaluse edasi töötada. “Olen kindel, et uued ettevõtmised ja juba käima lükatud projektide arendused suurendavad veel häirekeskuse kui ühiskondlikult üliolulise teenuse pakkuja rolli ühiskonnas,” lisas Jaani.

Häirekeskus on siseministeeriumi haldusala asutus, mis  hädaabinumbri 112 kaudu juhib kiirabi, päästjad ja politsei abivajajani. Mullu kevadest korraldab häirekeskus samuti riigiinfo telefoni 1247 tööd, sealt saab küsida nõu ja anda infot maantee-, keskkonna- ja päästeala teemadel. Koroonakriisis jagatakse sel numbril teavet ka piirangute kohta ja vahendatakse vaktsineerimisaegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles