Pärnu palub elanikel linnavalitsusega suhtlemisel eelistada e-kanaleid (2)

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnavalitsus soovib võimaluse korral vähendada linlaste ja ametnike vahelist silmast silma suhtlemist.
Pärnu linnavalitsus soovib võimaluse korral vähendada linlaste ja ametnike vahelist silmast silma suhtlemist. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus palub elanikel omavalitsusega suhtlemisel eelistada telefoni või e-kanaleid.

Pärnu linnavalitsuse meedianõuniku Teet Roosaare sõnade kohaselt on koroonaviirusesse nakatumine taas tõusuteel ja haigestumise vältimiseks ei tohiks kaotada valvsust, ehk ei maksa unustada siseruumides maski kandmist või elementaarset kätepesu.

Linnavalitsus omalt poolt soovib vähendada silmast silma kontakte. Seetõttu palub linnavalitsus kohtumisteks eelnevalt aja kokku leppida.

“Soovitame aja kokku leppida ka siis, kui tulete linnavalitsusse vastuvõtuaegadel. Eri osakondade ja teenistuste vastuvõtuajad ja kontaktid on avaldatud linnavalitsuse kodulehel, linnavalitsuse liikmetega kohtumiseks on vaja aeg broneerida telefonil 444 8210,” seisab linnavalitsuse edastatud palves.

Kui kohale tulemine on vältimatu, tuleb linnavalitsuse Suur-Sepa 16 hoone, osavallakeskuste ja hoolekandekontorite siseruumides kanda maski või visiiri. Kui maski pole kaasas, saab selle kohapealt. Maskikandmise kohustus ei laiene alla 12aastastele lastele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles