Keskkonnaameti Pärnu kontor kolib uuel nädalal kesklinna

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Keskkonnaameti Pärnu kontor kolitakse ajutiselt kunagisse päästemajja.
Keskkonnaameti Pärnu kontor kolitakse ajutiselt kunagisse päästemajja. Foto: Urmas Luik

Järgmisel kolmapäeval alustab keskkonnaameti Pärnu kontor tööd endises päästeameti majas aadressil Pikk tänav 20a. Ameti senises kontoris Rohelisel tänaval algab riigimaja ehitus.

“4. ja 5. oktoobril on meie Pärnu töötajad kolimise tõttu kodukontorites, kuid kõik keskkonnaameti teenused on alati mugavalt kättesaadavad veebikanalite kaudu,” ütles keskkonnaameti klienditeeninduse büroo juht Meelika Tamberg. “Keskkonnameti kodulehel on lingid registritele ning meiliaadressi info@keskkonnaamet.ee saab kasutada ööpäev läbi. Klienditoe telefonil 662 5999 aitame kodanikke tööpäevadel üheksast neljani, reedeti poole kolmeni,” lisas ta.

Keskkonnarikkumistest tuleks alati teavitada riigiinfo telefonil 1247.

Alates 6. oktoobrist saab keskkonnaameti külastamiseks jälle aega kokku leppida. Keskkonnaameti Pika tänava majja pääseb Laia tänava poolsest peauksest ja majas palutakse külalistel kanda maski.

Rohelisele tänavale naaseb keskkonnaamet 2022. aasta lõpus, kui aadressil Roheline 64 valmib rahandusministeeriumi ja Riigi Kinnisvara ASi koostöös Pärnu teine riigimaja.

Keskkonnaameti Pärnu kontoris töötab ligemale 50 inimest, kõigis Eesti maakondades on ametil kokku 28 kontorit üle 500 töötajaga. Ameti ülesanne on loodus-, keskkonna- ja kiirguskaitse ning keskkonnajärelevalve korraldamine riikliku keskkonnapoliitika elluviimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles