Inglipuu jõuluimele loodab 91 Pärnumaa last

Pärnu Postimees
Copy
Inglipuu aitab poekülastajate abiga täita vähekindlustatud ja paljulapseliste perede laste jõulusoovid.
Inglipuu aitab poekülastajate abiga täita vähekindlustatud ja paljulapseliste perede laste jõulusoovid. Foto: Maxima

Tosina aasta jooksul on Maxima poekett aidanud jõulurõõmu viia tuhandetele Eesti lastele. Tänavugi saab hakata ingliks, täites poodides püsti pandud Inglipuudel leiduvad laste soovid.

Kui mullu tegi Maxima heade inimeste abiga Pärnus ja selle ümbruses jõulukinke 74 lapsele, siis tänavu on kingi saajaid kodumaakonnas 91.

“Paljulapselise pere peana tean, kui oluline on lastele jõulurõõm ja millist rolli mängivad selles kingitused, mida lapsed on südamest soovinud. Seetõttu on mul väga hea meel, et Maxima on nii pikalt vedanud heategevuslikku Inglipuu kampaaniat ja jätkab seda selgi aastal,” lausus Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. 

Kampaaniat aitab korraldada kolme ja enama lapsega peresid esindav Eesti lasterikaste perede liitki. Nii on kogu Eestis kingisaajate hulgas 500 lasterikka pere last. “Laste unistused on sageli üsna praktilist laadi. Nii näiteks soovitakse uut hambaharja, sokke, kokaraamatut või kõrvaklappe koduste koolitööd tegemiseks,”  kirjeldas liidu president Aage Õunap laste tänavusi soove.

Pärnu laste kingisoovid kogusid kokku Pärnu linna sotsiaalameti lastekaitsetöötajad. Sel aastal ulatuvad unistused seinast seina: soovitakse nii mänguasju, lauamänge, kosmeetikat kui kunstitarbeid ja raamatuid, riideid ja talvesaapaid. Eelmisel aastal sooviti enam Legosid, nukke, mänguasju, kosmeetikat ja riideid.

Kingikampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluse Inglipuult lapse nimi, kelle jõuluunistust täita soovitakse. Poest soetatud kingituse saab jätta pakkimata kujul kas poe infoletti või kassasse, kust see toimetatakse kinki ootava lapseni.

Pärnumaa laste soove saab täita 8. detsembrini Pärnus Riia maanteel asuvas Maxima XXX poes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles