Pärnu haigla hakkab uut korpust ehitama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Urmas Luik

Sihtasutus Pärnu Haigla ja ehitusettevõte Fund Ehitus OÜ allkirjastavad homme suuremahulise ehituslepingu, mille valmimisel koondatakse kogu aktiivravi Ristiku 1 haiglakompleksi.

7954ruutmeetrise netopinnaga uus korpus hakkab paiknema Ristiku 1 krundi kirdenurgas ja tuleb kahe- kuni neljakorruseline.

Uude kompleksi Ristiku tänaval kolivad psühhiaatriakliinik ja taastusravi ambulatoorne üksus ning nahahaiguste osakond Sääse tänavalt.

Tänapäevast haiglakompleksi vajab mitu eriala, näiteks uue taastusravi kompleksi omamine on ääretult oluline just noortele emadele ja lastele, pakkudes uusi võimalusi perekooli teenuste laiendamisega.

Juurdeehituse maksumus on ligi 10,5 miljonit eurot. Hoonekompleksi valmimine on kavandatud 2013. aasta juunikuu lõpuks.

Ristiku 1 senise haiglahoone laienemise tulemusel koondab SA Pärnu Haigla ravitegevuse kahte terviselinnakusse: Ravi 2 asuvasse õendus- ja hoolduskeskusesse ning Ristiku 1 asuvasse haiglakompleksi.

Mullu novembri lõpul kuulutas Pärnu haigla välja avatud hankemenetlusega riigihange ehitustööde teostamiseks. Pakkumuste esitamise tähtajaks laekus kokku viis korrektselt vormistatud pakkumust. Parima pakkumuse tegi Fund Ehitus OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles