Pärnu lastekülale kingiti sõbrapäevaks kontsert

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõbrapäeval käis Pärnu lasteküla perel külas ansambel The Blue Eyed Betty, kes andis lastele kontserdi.

Ansambli liikmed algatasid juba jaanuaris oma sõpruskonnas kampaania, kogumaks lastekülale mänguasju, rõivaid, jalatseid, vihikuid ja muid kingitusi. Sõbrapäeval toimetati suured kotitäied kingitusi kohale, pakuti lastele kooki ja mahla ning anti väike kontsert. Tervitussõnad ütles Pärnu linnavolikogu esimees Vahur Mäe.

“Minu meelest läks üritus hästi ja meid võeti väga kenasti vastu,” arvas The Blue Eyed Betty juht Lauri Peeters. “Üks väike poiss ütles pärast kontserti, et ma olen hea laulja, ja pistis mulle taskusse šokolaadisüdame. Täpsemaid plaane meil veel pole, aga tore oleks selliseid heategevusprojekte tulevikus jätkata.”

Lasteküla majandusjuhataja Ülle Männiste rääkis, et tihti pakutakse lastele heategevusaktsioonidega sportlikku vaheldust: käiakse matkadel, kelgutamas-suusatamas, Rabahallis üritustel, ent muusikalist meelelahutust tuleb vähem ette.

“Muusika kõnetab igaüht ja on teraapilise mõjuga, ilus sõbrapäeva kingitus,” tunnustas Männiste kontserdi korraldajaid. “Bändi liikmed rääkisid oma elust ning laulude kirjutamisest ja nii mõnigi laps vajus päris mõttesse, kui kõneldi unistuste täitumise võimalikkusest.”

Sõbrapäeval käisid lasteküla sõprade klubi eestvõttel lastekülas ka kelgukoerte kasvatajad oma hoolealustega ja kõik soovijad said koerte veetud kelgul sõitu teha. Veel on sel nädalal lastekülla lubanud tulla Kokala kokandusringi lapsed ja juhendajad, et ühiselt peremajades küpsiseid küpsetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles