Kommentaar: Lugeja võib valida

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Roosaar.
Teet Roosaar. Foto: Urmas Luik

Internetiajastul võib igaüks valida, kas ta eelistab infot hankida Inno ja Irja blogist või mõnest meediaväljaandest. Savisaare ettekannegi on tema veebipäevikus (http://www.keskerakond.ee/savisaar) avaldatud ja huvilised võivad võrrelda, kas ma refereerisin seda täpselt või moonutatult.


Ma pole kunagi töötanud üheski väljaandes, mille omanikel on reklaamiraha kõrval muid ärihuvisid. Kui enamik Raadio Pärnu omanike Kaido Kruusoja ja Viljo Vetiku sissetulekust tuleb väljastpoolt raadiojaama, siis Pärnu Postimeest ja kogu “Kadastiku grupiks” nimetatud Eesti Meediat toidab ainult reklaamitulu.



Aegade jooksul on mõni Pärnu ettevõtja ähvardanud reklaami Pärnu Postimehest välja võtta, kuid see pole ühegi artikli ilmumist mõjutanud. Reklaami ei avaldata selleks, et kedagi toetada, vaid selleks, et inimesed kaupa ostaksid.



Soovitan Savisaare ettekanne läbi lugeda. Kas sellest kõike uskuda või mitte, on rohkem usuküsimus. Nagu seegi, kas Eestis räägib tõtt ainult Kesknädal või leidub seda mõnikord mujalgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles