Linna pealt kokku veetud lumest kerkib lumelinn

Karl Hütt
, reporter
Copy
Lumelinna ehitamise eestvedaja Rita Proosi sõnul kerkib Vallikääru aasal olevatest lumekuhjadest järgmise nädala lõpuks lumelinn. 
Lumelinna ehitamise eestvedaja Rita Proosi sõnul kerkib Vallikääru aasal olevatest lumekuhjadest järgmise nädala lõpuks lumelinn. Foto: Urmas Luik

Kuna ilmataat pole tänavu talvel lumega koonerdanud, on teehooldajad Pärnu teedelt, parkidest ja väljakutelt omajagu lund ära vedanud. Osa sellest läheb Vallikääru aasale tuleva lumelinna ehituseks.  

Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar rääkis, et linna lepingupartneri TREV-2 Grupi alltöövõtjad on lund ära vedanud eri uulitsatelt. Põhiliselt Rüütli tänavalt ja kitsamatelt bussiliiklusega tänavatelt, samuti Kesklinna sillalt, Tallinna maantee (Oja ja Rohu) bussipeatuste ning ülekäiguraja vaheliselt alalt. Kokku on selleks kulunud 5760 eurot. 

Pärnu Haldusteenused on talihoolduse käigus väljakutelt ja parkidest minema viinud umbes kümme tonni lund. Selle kulu üle eraldi arvestust ei peeta ja see läheb üldise talihoolduse alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles