Tori saadaks vallas töötavate ukrainlaste peredele bussi järele

Copy
Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu esimees ja Tori vallavanem Lauri Luur kutsus vabariigi aastapäeva eelõhtul pidulikul vastuvõtul Pärnu kontserdimajas kõiki omavalitsusi, ettevõtjaid, riigitegelasi ja kodanikke mõtlema ja lahendusi otsima, et järk-järgult vähendada sõltuvust idanaabri energiasektorist.
Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu esimees ja Tori vallavanem Lauri Luur kutsus vabariigi aastapäeva eelõhtul pidulikul vastuvõtul Pärnu kontserdimajas kõiki omavalitsusi, ettevõtjaid, riigitegelasi ja kodanikke mõtlema ja lahendusi otsima, et järk-järgult vähendada sõltuvust idanaabri energiasektorist. Foto: Urmas Luik

Tori vald pakub abi vallas töötavatele ukrainlastele, et aidata nende lähedased ­sõja jalust Eestisse. Tori vallavanema Lauri Luuri kinnitusel on võimalik saata buss, mis tooks inimesed Poola piirilt siia, ja peresid majutada. Kõne alla tuleb rahaline ­abigi, aga seda piiratud ulatuses.

Tori valla sotsiaalmajas leidub kümmekond tühja korterit, kuhu ­hädasolijaid paigutada, ja valla käsutuses on veel mõni vaba eluruum. “Kui vaja, saame majutusettevõtjatega seda teemat arutada, kuhu neid majutada. Sõltub, kui palju neid on,” sõnas vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles