Kolledž asub koolitama kõrgharitud suunamudijaid (2)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Õppekava programmijuhi Kaisa Raadiku sõnutsi on tehnoloogia areng loonud disaini ja turunduse valdkonnas töökohti juurde.
Õppekava programmijuhi Kaisa Raadiku sõnutsi on tehnoloogia areng loonud disaini ja turunduse valdkonnas töökohti juurde. Foto: Mailiis Ollino

Tartu ülikooli Pärnu kolledž avab sel sügisel Eestis esimesena disainmõtlemise ja digiturunduse eriala, mis peale turundusinimeste on otseselt mõeldud digimeedia suunamudijatele.

Õppekava programmijuht Kaisa Raadik avaldas, et eriala lõpetaja saab praegu väga populaarsete digiturunduse oskuste kõrval teadmised, tekkitamaks konkurentsieelist disainmõtlemise kaudu, mis aitab lüüa läbi täiesti uutes ametites. “Näiteks digitaalse meedia suunamudijatele, aga tegelikult kõigile ettevõtjatele on digiturundus ja eristumine loovuse abil võtmetähtsusega,” kinnitas Raadik.

Õppekava sisaldab digiturunduse, disainmõtlemise, disaini juhtimise, strateegilise turunduse ja ettevõtluse mooduleid ning projektipõhist õpet. “Palju õpitakse praktika kaudu: tudengid lahendavad reaalseid probleeme, valdkonna spetsialistid suunavad ja annavad nõu,” selgitas külalisõppejõud ja Dreamgrow digiagentuuri asutaja Priit Kallas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles