Munamäe rulapark lammutatakse vandaalide tõttu

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Pärnu linnavalitsus piiras Munamäe rulapargi ohtlikud kohad lindiga ja täna pannakse sinna kasutamist keelavad sildid.
Pärnu linnavalitsus piiras Munamäe rulapargi ohtlikud kohad lindiga ja täna pannakse sinna kasutamist keelavad sildid. Foto: Lauri Mutso

Pärnu linnavalitsuse teatel ründasid noored vandaalid Munamäe vineerist skatepark’i ja lõhkusid selle sedavõrd, et linnavalitsus võttis vastu otsuse rulapark sulgeda ja seejärel lammutada.

“Linnavalitsuse käsutuses on video, kus noored pühapäeva õhtul skatepark’is vandaalitsevad. Video on kavas saata politseisse ja ohtlikuks muutunud skatepark lammutada,” teatas linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar.

Pärnu Haldusteenused piirasid juba Munamäe rulapargi ohtlikud kohad ohutuslintidega ja täna paigaldavad selle juurde kasutamist keelavad infotahvlid, sest vandaalitsemise tõttu on puidust rularampide kasutamine muutunud liiga ohtlikuks.

Vandaalid lõhkusid pühapäeva õhtul ühe Munamäe rulapargi rampidest, kiskudes selle vineerplaadid lahti.
Vandaalid lõhkusid pühapäeva õhtul ühe Munamäe rulapargi rampidest, kiskudes selle vineerplaadid lahti. Foto: Lauri Mutso

Vandaalid on üles kiskunud ühe rambi vineerplaadi ja suuremaid auke oli selles juba varem.

Linn on sõlminud ehitajaga hanke, ehitamaks Munamäele samale kohale uus, ligemale 1100ruutmeetrine betoonist skatepark, mis peaks valmima novembri lõpuks. Selle projekteerimine ja ehitamine maksab 306 672 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles