Õhulaev, püssikuul või kuppelmaja?

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Mehed jõudsid mõttele, et kui neljandik kuplist teha uksega avatavaks, on see meie kliimas kõige mõistlikum lahendus.
Mehed jõudsid mõttele, et kui neljandik kuplist teha uksega avatavaks, on see meie kliimas kõige mõistlikum lahendus. Foto: Urmas Luik

Teel Pärnus Rääma linnajaos asuvasse kodurestosse Kirss Toidul jääb silma omapärane kuppel. Restorani peremees Tanel Lilleste märgib, et kliendid on seda nimetatud nii püssikuuliks kui õhulaevaks. Tegelikult on see pärnakate disainitud aiamaja.

Kuppelmajake Domelor on Varmo Juurika ja Rasmus Paimre kätetöö. Mehed on seitse aastat töödelnud eri materjale, kasutades CNC-pinke.

Juurikas räägib, et omanäolise kupli idee sündis möödunud sügisel, kui restoranides kehtisid koroonapiirangud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles