Lapsega juhtunud õnnetus sundis rulaparki kiiresti lammutama

Copy
Pärnu Munamäe rulapargi lammutustööd on täies hoos.
Pärnu Munamäe rulapargi lammutustööd on täies hoos. Foto: Johanna Roos/Pärnu Postimees

Pärnu Munamäe rulapargis juhtus möödunud kolmapäeval järjekordne õnnetus, kui kümneaastane poiss kukkus atraktsioonis oleva augu tõttu ja ta tuli toimetada haigla erakorralise meditsiini osakonda.

Lapse vanaema Age (perekonnanimi toimetusele teada, K. S.) rääkis, et laps teadis, et kui pargil on lindid või piirdeaed ees, ei tohi sinna sõitma minna. Õnnetuse päeval oli rulapargis vaid teabetahvel pargi kasutamise eeskirjadega, mistõttu lapsed arvasid, et võivad atraktsioonidele minna.

Küll ei saanud nad seal kuigi kaua lustida, enne kui üks tõukerattaga sõitnud poistest kukkus. Tõuksi ratas jäi rambis olnud auku kinni. Õnnetuses vigastas poiss lõuga, mida tuli õmmelda, ja tema esihambad murdusid pooleks. “Nägu on rikutud, arm jääb eluks ajaks,” kurvastas Age.

Kõnealuses rulapargis tehti alles juuni alguses remonti: parandati augud ja asendati vandaalide lahti kistud vineertahvlid uutega. Toona leiti, et park on veel suve lõpuni sõidukõlblik.

Pärast kolmapäeval juhtunud õnnetust otsustas Pärnu linnavalitsus aga pargi atraktsioonid kiiremas korras lammutada, leides, et paik on liiga ohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles