Video ⟩ Sõudjaid muust liiklusest eraldavale mõttelisele joonele pandi mitu poid juurde (2)

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu jõgi on linnas jagatud kaheks, paremkalda poolne osa on sõudjate pärusmaa ja vasakakalda pool kuulub ülejäänud veesõidukitele.
Pärnu jõgi on linnas jagatud kaheks, paremkalda poolne osa on sõudjate pärusmaa ja vasakakalda pool kuulub ülejäänud veesõidukitele. Foto: Elin Hein

Uue korraga Pärnu jõel kehtiv eripiirkond sai juurde mitu uut ujuvpoid, et sõudepaatide ja muu liikluse jaoks ette nähtud ala oleks selgemini piiritletud.

Pärnu Postimees kirjutas 19. juulil, et 1. juunist kehtiv uus liikluskord pole jõel sõidukultuuri muutnud, põhjuseks ala poolik märgistamine. 

Linnavõimult ei õnnestunud toimetusel uuenduste kohta infot saada. Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar sedastas, et lõplikku lahendust eripiirkonna märgistusel pole. “Teemaga tegeldakse ja märgistuses võib tulla muutusi,” lausus linna kõneisik, jäädes napisõnaliseks.

Transpordiameti laevateede osakonna peaspetsialisti Pärtel Keskküla teatel saatis Pärnu linnavalitsus 19. juulil transpordiametile ametiabi taotluse, milles paluti eripiirkonna kummassegi otsa juba paigaldatud sõudestaadioni eripiirkonna tähistele lisada sõudestaadioni eripiirkonna külje tähistamiseks neli kollast toodrit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles