Suvepealinna rajatava Grossi toidukaupluse avamine lükkus teadmata ajaks edasi (1)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Linnavõim on veenunud, et toidukaupluse avamise järel muutub liiklus piirkonnas tihedamaks. Nii on linna üheks nõudmiseks see, et ettevõte rajaks tuleva poe juurde suurema parkla ja suurendaks liiklusohutust.
Linnavõim on veenunud, et toidukaupluse avamise järel muutub liiklus piirkonnas tihedamaks. Nii on linna üheks nõudmiseks see, et ettevõte rajaks tuleva poe juurde suurema parkla ja suurendaks liiklusohutust. Foto: Urmas Luik

Grossi toidukaupluse suvepealinna laienemisest on räägitud juba pikalt ja Virumaa ärimehe Oleg Grossi ettevõte OG Elektra omandas selle tarbeks 2019. aastal Pärnus Metsa tänaval asuva hoone. Siiski pole poe avamiseni veel jõutud. 

OG Elektra tegevjuht Raigo Mõlder rääkis, et kaupluse rajamine Pärnusse Metsa tänavale praegu seisab, kuna Pärnu  linnavalitsus on seadnud liiga karmid projekteerimistingimused. Näiteks on Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonna kirjas välja toodud, et ehitusprojektis peab kajastuma juurdepääs toidukauplusele Metsa tänavalt, sest praegu on tegemist korterelamute vahelise vahetänavaga, mis on korrektselt välja ehitamata: puudub jalakäijate tee ja sõidutee on lai, ilma äärekivideta. 

Kuna toidukaupluse avamine tõstab piirkonnas tuntavalt liikluse intensiivsust, tuleb ettevõttel rajada suurem parkla ja juurdepääs teenindavatele kaubaautodele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles