Linn üürib välja platsi Port Arturi kõrval

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus tahab Port Arturi kõrval asuva platsi, mida kasutatakse tasuta parklana, raha teenima panna.
Pärnu linnavalitsus tahab Port Arturi kõrval asuva platsi, mida kasutatakse tasuta parklana, raha teenima panna. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus otsustas välja üürida Port Artur 2 juures vana raudteetammi ja niinimetatud Lepa krundi vahel asuva kulunud kivisillutisega platsi, mida rahvas kasutab tasuta parkimisalana.

Ligi 4000 ruutmeetri suurune Ringi 2 kinnisasi kavatsetakse anda kümneks aastaks üürile eelläbirääkimistega pakkumise korras. Üürimäära alghind on 10 000 eurot aastas, tagatisraha linn ei soovi.

Maatükki võib kasutada avalike ürituste korraldamiseks ja parkimiseks. Üürnik kohustub rekonstrueerima ja projekteerima omal kulul üürileandja poolt heaks kiidetud ideekavandi alusel maaüksusel asuva munakivisillutise ja ehitama ning projekteerima sademevee kanalisatsiooni, tänavavalgustuse ja avalike ürituste teenindamiseks sobivad vee- ja elektritarbimiskohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles