Galerii Vahvates kostüümides tegelased tegid Raekülas pulli

Copy

Pärnu Raeküla terviseraja mändide vahel püüdis pilku kirevavärviline kepikõndijate seltskond, sest ​Eesti spordiseltsi Kalev üle-eestiline liikumissari “Käime koos” tõmbas suvepealinnas joone alla kõndimishooajale, millel kaasa lõid väärikate ülikooli õppuridki.

1998 aastal kepikõnni Eestisse toonud Sirje Soovik pani “Käime koos”- nimelisele sarjale alguse 20 aastat tagasi. Soovik on vabatahtlikuna võtnud endale südameasjaks pakkuda rõõmsatele käijatele meeleolu ja liikumist. “Ma saan oma energia siit,” põhjendas Soovik. “Vaatad inimestele otsa – kõigil silmad säravad. Mulle tõesti meeldib, ma ei tee vastu tahtmist.”

Soovik lisas muiates, et tema ema oli samasugune. “Ma ei saa magada ka, kui ma midagi ei tee,” kinnitas spordientusiast.

Erkpunases Minnie-hiire kostüümis Ruthi Männikus tõdes, et bussiga ta kõndima ei sõitnud. “Siis oleks vahest liiga palju tähelepanu äratanud,” leidis särasilmne naine, kel paari kilomeetri pikkune kõnd seljataga. “Kui oleksin 50 aastat noorem, võib-olla siis oleksin julgenud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles