Pärnumaa loodab tutvustusvideoga ettevõtjaid ligi meelitada

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Kahes keeles video tutvustab peale Pärnu linna muid Pärnumaa paiku.
Kahes keeles video tutvustab peale Pärnu linna muid Pärnumaa paiku. Foto: Mailiis Ollino

Sihtasutus Pärnumaa Arenduskeskus (SAPA) lasi valmistada maakonda tutvustava video, toomaks esile huvitavat teavet nii keskuslinna kui kaugemate maakohtade isepärasuste kohta. Videoga loodab SAPA meelitada maakonda juurde ettevõtjaid ja investoreid.

Videoklipis tuuakse välja 15 fakti selle kohta, milline on Pärnumaa praegu ja mismoodi näeb välja lähitulevikus. Nimetakse mitmesuguseid fakte alates rahvastikuarvust kuni rahvusvahelise tunnustuse ja maakonda tehtud investeeringute kohta.

Eesmärk on tutvustada siinset piirkonda nii eestlastele kui välismaalastele. Eri organisatsioonid olid seni seda teinud peamiselt slaidide abil, kuid video annab SAPA teatel maakonnast palju parema pildi, on meeldejäävam ja lihtsam tarbida.

Videot, millest on nii eesti- kui ingliskeelne versioon, saavad maakonna esindajad kasutada siis, kui Pärnumaad külastavad rahvusvahelised koostööpartnerid või minnakse ise neile välismaale külla. Samamoodi saab video toel tutvustada piirkonda potentsiaalsetele investoritele ja ettevõtjatele.

Samuti on video mõeldud kõigile, kes sooviksid Pärnumaast rohkem teada või kaaluvad seda elukohana.

Video aitas teha Pärnu videograaf Henri Holland, kes kasutas selle kokkupanekul kohalike kolleegide materjaligi. Eesti keeles luges teksti peale Priit Loog ja inglise keeles Kerry White.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles