Koolist katkise näoga tulnud lapse juhtum tekitas palju emotsioone (4)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Kolmapäeva hommikupoolikul tehtud postitust oli täna lõunaks edasi jaganud üle 1400 Facebooki kasutaja.
Kolmapäeva hommikupoolikul tehtud postitust oli täna lõunaks edasi jaganud üle 1400 Facebooki kasutaja. Foto: Pärnu Postimees

Üleeile pani sotsiaalmeedia kihama Pärnu Tammsaare kooli esimese klassi tüdruku ema postitus õhtuks punaste laikudega näo ja peapõrutuse sümptomitega koju jõudnud lapsest, kes vanema kirjelduse kohaselt sai teisipäeval klassivenna käest julmalt peksa. Ööpäevaga oli seda jagatud üle 1100 korra ja kommentaariumis kirjutatud enam kui 200 arvamust.

Ema sõnade kohaselt jagas ta seitsmeaastase tütre fotot, et juhtida tähelepanu koolikiusamisele. Tema kinnitusel oli tegu räige peksmisega, mille käigus lõi klassivend tema maas lamavat tütart, virutades talle jalaga näkkugi.

Ema jutu järgi kurtis laps kodus peavalu, valu kuklas ja iiveldust – tunnuseid, mis viitavad peapõrutusele. Haiglasse ema last siiski ei viinud, kuid tegi juhtunu kohta avalduse politseisse.

Tammsaare kooli direktori Riho Alliksoo jutu järgi haridusasutus juhtunut kiusamisena ei käsitle, sest kooli poolt vaadates on tegemist mänguhoos toimunud õnnetusega.

“Õnnetusega, kus klassiruumis maas istunud ja mänginud lastele komistasid otsa müranud poisid ja üks noormees, kes kaotas tasakaalu, astus pikali paisatud tüdrukule jalaga näole,” kirjeldas koolijuht talle teada olevat kirjeldust. “Juhtunut nägi klassiga koos olnud õpetaja, kes reageeris koheselt ja osutas tüdrukule abi.”

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles