Naine pressis voodipartneritelt suuri rahasummasid välja (6)

Copy
Oktoobri lõpus kohtusid Mart ja Sille juhuslikult Pärnu linna öölokaalis. Mängus oli alkohol, mees sattus naise korterisse ja ärkas seal alles kaks päeva hiljem.
Oktoobri lõpus kohtusid Mart ja Sille juhuslikult Pärnu linna öölokaalis. Mängus oli alkohol, mees sattus naise korterisse ja ärkas seal alles kaks päeva hiljem. Foto: Grete-Liisa Sihver/ Midjourney

Möödunud aasta lõpus mõisteti 36aastane Sille süüdi väljapressimises. Tema ohvrid olid abielumehed, kellega ta oli voodit jaganud. Naise kohtutoimik koosnes neljast köitest, millest kaks olid seotud väljapressimistega ja ülejäänud vargustega.  

2020. aasta märtsis tutvus Mart (nimi muudetud, toim) tutvumisportaalis Sillega. Esmalt kohtuti seksuaalvahekorra eesmärgil kolmekesi – Mart, Sille ja naise tolleaegne elukaaslane. Peagi toimusid kohtumised vaid Mardi ja Sille vahel.

Pärast paari kohtumist märtsis 2020 hakkas Sille nõudma Mardilt 10 000 eurot, lubades vastasel korral pöörduda politseisse vägistamise süüdistusega. Naine väitis, et sai selle kohta naistearstilt tõendi ja et tal on sidemeid politseis.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles