Estonian Air avab lennuliini Pärnu ja Stockholmi vahel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Estonian Air avab 30. aprillil koostöös Pärnu sanatooriumiga Tervis ning Strand SPA ja Konverentsihotelliga hooajalise lennuliini Pärnu ja Stockholmi vahel.


Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 23. augustini, teatas ettevõte.



Neljapäevased ja pühapäevased lennud pakuvad Skandinaavia turistidele võimaluse nädalaseks spaapuhkuseks, pikemaks nädalalõpuks ja poolenädalaseks peatumiseks suvepealinnas Pärnus.



Lennuliin avab Pärnust otselennuvõimaluse Skandinaavia ühte olulisemasse transiitlennujaama, mis pakub mugavaid lennuühendusi Euroopasse, Põhja-Ameerikasse ja Aasiasse nii ärireisijatele kui puhkajatele.



“Lennuvõimaluste avardamine Eesti lennujaamadest on osa Estonian Airi strateegiast. Pärnu-Stockholmi liini avamine muudab reisimise Skandinaavia ja Eesti vahel oluliselt mugavamaks,” kommenteeris Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas.



Uut liini hakkavad teenindama 33kohalised Saab 340 lennukid, millel on üks teenindusklass.


Pakutakse kerget einet, mis koosneb võileivast ja joogist.



Kõiki SAAB 340 lende teostab Estonian Airi tütarettevõte Estonian Air Regional.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles