Video ⟩ Esinejanime vahetanud Pärnu muusik avaldas uue laulu

Karl Hütt
, reporter
Copy
Tantsulise rütmiga suvesingli video võeti üles Rummu karjääris.
Tantsulise rütmiga suvesingli video võeti üles Rummu karjääris. Foto: Rauno Kadaja

Eile ilmus Pärnust pärit lauljal Khrystelil (Kristel Novek) singel “Tähetuul”. 

Lugu on noorele lauljatarile tähenduslik ja loo sõnumi annab kõige paremini edasi refrään. “Ükskõik mis takistusi või raskusi elus ettel tuleb, siis kõik on võimalik ületada,” kinnitas ta.

Tantsulise rütmiga suvesingli video filmiti Rummu karjääris, mida võtteplatsina on kasutanud ka näiteks Alan Walker.


Khrysteli kaaslane muusikavideos on uhke valge suksu Enni. “Olen siiralt tänulik oma mänedžerile Karlile (Loonurm), kes leidis videosse nii ilusa ja armsa valge hobuse,” avaldas ta.

Laulja sõnutsi oli hobune võtetel sõnakuulelik ja temaga oli lausa lust töötada. Pole ka imestada, sest kogenud hobune on varem kaasa teinud filmis “Öölapsed”. Kui hobuse eest hoolitses mänedžer, siis kogu video oli Khrysteli lähedaste ühisettevõtmine, näiteks kõik kostüümid õmbles lauljatari ema.

Khrysteli kaaslane muusikavideos on uhke valge suksu Enni.
Khrysteli kaaslane muusikavideos on uhke valge suksu Enni. Foto: Rauno Kadaja

“Tähetuule” on produtseerinud Vahur Valgmaa, sõnad kirjutasid Khrystel ja Vahur Valgmaa kahasse. Video autor on Stan Huttunen.

Singliga annab lauljatar ühtlasi teada nimemuutusest: varem Kristelina esinenud pärnakas on pseudonüümina kasutusele võtnud Khrysteli. Uue nime alt leiab nüüd ka tema varasemad singlid “Bermuda” ja “Tsunami”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles