Andres Metsoja saab Isamaa peasekretäriks

Pärnu Postimees
Copy
Andres Metsoja nimetati Isamaa volikogul erakonna peasekretäriks.
Andres Metsoja nimetati Isamaa volikogul erakonna peasekretäriks. Foto: Viljar Voog

Isamaa volikogu kinnitas erakonna esimehe Urmas Reinsalu ettepanekul partei uueks peasekretäriks riigikogu liikme ja Pärnu linnavolikogu esimehe Andres Metsoja, kes vahetab sellel ametikohal välja Priit Sibula.

Metsoja ütles, et kui Reinsalu tuli tema juurde pakkumisega saada Isamaa järgmiseks peasekretäriks, tundus see põneva väljakutsena.

“Olen viimastel nädalatel suhelnud aktiivselt ka Priiduga ja mul on hea meel tõdeda, et erakond on organisatoorselt heas seisus. Loorberitele puhkama jäämist ei saa me aga endale lubada, sest juba järgmisel aastal ootavad ees Euroopa Parlamendi valimised ja järgnevad kohalike omavalitsuste valimised 2025. aastal,” lausus Metsoja.

Tema sõnade järgi on nende kampaaniate ja valimisnimekirjade ettevalmistamine peasekretäri üks suuremaid kohustusi ning sellist teadmis- ja oskuspagasit, nagu on ette näidata Isamaal, pole ühelgi teisel erakonnal. “Muidugi suhtleme aktiivselt ka teiste Eesti erakondadega, et leida lahendus meie praegusele valitsuskriisile,” ütles ta.

Reinsalu sõnutsi on ta tänulik, et Metsoja on valmis Priit Sibulalt ameti üle võtma.

“Tööd on teha palju, sest Isamaa on positiivne alternatiiv praeguse valitsuse aetavale vasakliberaalsele poliitikale ja paljuski on just peasekretäri ülesanne koostöös meie piirkondlike organisatsioonidega levitada seda sõnumit kogu Eestis,” kommenteeris Reinsalu uue peasekretäri nimetamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles