Kõrge koormaga veoki sohver eiras hoiatust ja jäi Tammiste teel lõksu (1)

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Kui kõrgusandurid teevad kindlaks, et veok on kõrgem kui 4,3 meetrit, sütivad juhi vaate­väljas kollased vilkuvad märgutuled ja eemal punane foorituli.

 
Kui kõrgusandurid teevad kindlaks, et veok on kõrgem kui 4,3 meetrit, sütivad juhi vaate­väljas kollased vilkuvad märgutuled ja eemal punane foorituli.  Foto: Erakogu

Eile hommikul häiris Tammiste teel Papiniidu silla vahetuses läheduses liiklust keset teed seisev raskeveok, mille edasisõitmist keelas hoiatusfoor. Sellesse olukorda sattus masin autojuhi süül.

Kell 8.30 sai politsei liikluskorralduskeskuselt info, et Pärnus Tammiste teel jäi haagisel metsaveotraktorit transportiv veoauto Volvo kinni automaatse kõrgushoiatussüsteemi fooridesse.

Politseipatrull selgitas kohapeal välja, et Tammiste poolt tulnud veok mahtus Papiniidu silla alt läbi. Siis aga märkas juht, et linnapoolsete fooride alt ta sõidukiga läbi ei mahu ja auto jäi vasakpoolses sõidureas seisma.

Automaatset kõrgusmõõtmissüsteemi haldava transpordiameti liiklusjuhtimiskeskuse teeseadmete ekspert Theodor Vegmann täpsustas, et autojuht poleks tohtinud silla alt läbi sõita. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles