Video Pärnu peakoka autoriköök napsas ihaldatud auhinna

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk pälvis Eesti gastronoomia- ja restoranimaastiku tunnustusüritusel Hõbelusikas parima koka auhinna.
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk pälvis Eesti gastronoomia- ja restoranimaastiku tunnustusüritusel Hõbelusikas parima koka auhinna. Foto: Silver Gutmann

Eesti gastronoomia- ja restoranimaastiku tunnustusüritusel Hõbelusikas parima koka auhinna vääriliseks kuulutatud Villa Wesseti restorani peakokk Mart Kukk arvab, et kõlav tiitel on kui ettemaks, mis sunnib veel kõvemini pingutama.

“Jala pani tugevalt värisema, kui meid kutsuti ka finalistina lavale kui parim teenindus ja parim fine dining-restoran, kuna jagada lava NOA ja 180 kraadiga on kogemus omaette,” märkis Kukk.

Kukk ütles, et tema jaoks on tunnustus väga oluline ja näitab, et ta on oma meeskonnaga Wessetis head tööd teinud. Ta lisas, et nüüd ei saa aga loorberitele puhkama jääda ja tiitel sunnib veel rohkem pingutama.

15 aastat toitlustusvaldkonnas, neist üheksa viimast Villa Wesseti peakoka ametis tegutsenud Kuke hinnangul aitas Hõbelusika teenimisele kaasa Pärnu esimese zero waste peakoka saali avamine. “Ju neile, kes on seda külastanud, on meeldinud,” arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles