Jõulukaunistuste konkurss ootab osalejaid

Pärnu Postimees
Copy
Detsembris selguvad Pärnu kauneimad jõuluteemalised aknad, fassaadid ja õued.
Detsembris selguvad Pärnu kauneimad jõuluteemalised aknad, fassaadid ja õued. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kuulutab välja jõulukaunistuste konkursi, et innustada inimesi, ettevõtteid ja asutusi hoonete fassaadi, aknaid ja hoove ehtima, andmaks oma panus kodulinnas pühademeeleolu loomisse.

Konkursist oodatakse osa võtma nii era- ja kortermajade elanikke kui koole ja lasteaedu ning ettevõtteid, organisatsioone ja asutusi.

Võitjad selguvad parima vaateakna, parima kortermaja akna, keskuslinna ja osavaldade parima eramu, parima korterelamu ja asutuse kategoorias. Asutuste arvestuses konkureerivad ka koolid ja lasteaiad.

Pärnu linnaaednik Anu Nurmesalu julgustab inimesi hooneid ja õuealasid fantaasiarikkalt kaunistama ning andma toredalt ehitud kohtadest linnavalitsusele teada. «Pühadeks tasub valmistuda kogu perega. Kodule jõuluilme andmine loob pühadeootust ning eriti väikestele lastele jäävad perega koostoimetamisest ja kodu kaunistamisest ilusad mälestused,» rääkis linnaaednik.

Pühadeks tasub valmistuda kogu perega.

Anu Nurmesalu, Pärnu linnaaednik

Korteri või maja aknaid, fassaadi ja hoovi kaunistades võidavad Nurmesalu hinnangul kõik: nii elanikud, naabrid kui laiemalt kogu linn. «Dekoraatorid muutuvad aina leidlikumaks ning piirdeaedu, õuesid, platse, elumaju, kõrvalhooneid, puid-põõsaid ja teisi kohti osatakse nutikalt temaatiliselt ära kaunistada,» kiitis ta.

Parimate jõulukaunistuste kohta ootab linnavalitsus infot 13. detsembrini (kaasa arvatud). Lühikirjeldus, aadress ja võimalusel fotod kaunistustest tuleb saata e-posti aadressil anu.nurmesalu@parnu.ee.

Teiste seas selgub meeleolukaim vaate- ja kortermajaaken.
Teiste seas selgub meeleolukaim vaate- ja kortermajaaken. Foto: Urmas Luik

Konkursi auhinnad antakse üle 17. detsembril kell 13 Iseseisvuse väljakul Pärnu jõulukülas. Parimaid tunnustab linn maiustuste ja auhindadega osaühingult Adam Decolight.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles