Kõo asus Viisitamme ja Kivimägi lepitama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu esimees Ahti Kõo.
Pärnu linnavolikogu esimees Ahti Kõo. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogu esimees Ahti Kõo ütles Kesknädalas ilmunud Pärnu maavanemat rünnanud artiklit kommenteerides, et on küll osati kirjatüki sisuga päri, ent meer ja maavanem peaksid vaenamise asemel püüdma suhteid parandada.


Kõo meelest on häiriv, et nii kõrge persoon nagu maavanema institutsiooni kandja ei pea lugu linnapea institutsioonist ja vastupidi.



„Elementaarne viisakus nõuab, et ametialases suhtlemises tuleks isiklikud sümpaatiad ja antipaatiad hoida lahus ametist, mida isik esindab,“ ütles  linnavolikogu esimees kalev.ee-le antud intervjuus.



Volikogu esimees arvas, et maavanema antipaatia Viisitamme kui isiku suhtes ei tohiks varjutada hinnanguid ametialasele suhtlemisele. „Paraku kipub see nii olema,“ sõnas Kõo.



Kõo lisas, et maavanema ja linnapea vastasseis avaldab linna ja maavalitsuse koostööle halba mõju, sest tegelik koostöö on asendunud vastastikuse süüdistamisega. „Selles mõttes ei olnud härra Viisitamme poolt hea käik Kivimägi ründamine Kesknädalas,“ lausus volikogu esimees.



Volikogu esimehe sõnutsi on viimane aeg muutusteks. Ta kutsus üles maavanemat osalema Pärnu linnavolikogu esimehe ja linnapea vabariigi aastapäeva vastuvõtul 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles