PILDID JA HINNAD Lettidel püüavad pilke eriilmelised vastlamaiused (3)

Copy
Statka resto kokk Kroonika Maasikpalu küpsetab päevas umbes 50 mandlikreemiga täidetud vastlasarvesaia.
Statka resto kokk Kroonika Maasikpalu küpsetab päevas umbes 50 mandlikreemiga täidetud vastlasarvesaia. Foto: Mailiis Ollino

Traditsioonilised, vahukoore ja moosiga täidetud vastlakuklid on endiselt väga populaarsed. Sellest hoolimata on vastlamaiuste valikus palju omanäolist.

Pärnu pagariäri Liina Küpsetised letilt leiab nelja sorti vastlakukleid. Sellel aastal on esimest korda valikus granadilli-karamellitäidisega kuklid. Kes magusat ei soovi, võib proovida singikreemiga varianti. “Eelmisel aastal oli see päris minev kaup,” ütles pagariäri omanik Liina Mets soolase kukli kohta.

Metsa sõnutsi valmisid esimesed kuklid umbes kuu aega enne vastlapäeva, 13. veebruari. “Me pidime alluma klientide soovidele, sest vastlakukleid hakati küsima juba jõulude ajal,” lausus ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles