Pärnu tahab võtta spordiklubilt ruumid, mis anti neile veerand sajandiks

Sirle Matt
, reporter
Copy
Linnaametnikud püüdsid korduvalt eri nädalapäevadel ja kellaaegadel raskejõustiku harrastamiseks mõeldud majja siseneda, aga uksed olid lukus.
Linnaametnikud püüdsid korduvalt eri nädalapäevadel ja kellaaegadel raskejõustiku harrastamiseks mõeldud majja siseneda, aga uksed olid lukus. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linn andis raskejõustiku trennide tarvis kasutada maja, aga nüüd on ametnikud jõudnud järeldusele, et sealne tegevus ei vasta hoonestusõiguse kokkuleppele. Spordiklubi esindaja väitel trennid siiski toimuvad ja niisama ta klubi raha eest remonditud ruume käest ära ei anna.

2005. aastal sai spordiklubi TuPo hoonestusõiguse alusel 25 aastaks enda käsutusse kunagise katlamaja Pärnus Lille tänaval Ülejõe põhikooli kõrval. Klubil tuli see remontida tõstespordi ja muude raskejõustikualade harrastamiseks sobivaks. Selle juurde käis kohustus vormistada aasta jooksul hoone kasutusluba.

Maja kasutamise eest ei pidanud spordiklubi linnale midagi maksma, kanda tuli vaid kinnistu majandamiskulu, sealhulgas tasuda maamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles