Iga päev toob uusi löökauke, ehkki kevad pole kaugeltki käes (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Löökaukudest ei ole pääsenud ka vaiksema liiklusega tänavad. Täna lõuna paiku oli Ülejõe linnaosas Männi tänaval auke terve rivi.
Löökaukudest ei ole pääsenud ka vaiksema liiklusega tänavad. Täna lõuna paiku oli Ülejõe linnaosas Männi tänaval auke terve rivi. Foto: Mailiis Ollino

Ilmataat on kevade lähenedes pluss- ja miinuskraadide vaheldumise ning lumesulamisvee ja vihmadega tekitanud taas ohtralt löökauke.

Pärnu linnavalitsuse linnamajandusosakonna taristu- ja ehitusteenistuse teedespetsialisti Mati Anspali sõnutsi tekib löökauke linnas igale poole, niisiis on ühte ja iseäranis problemaatilist piirkonda keeruline esile tuua.

Mõnes kohas paistavad suured löökaugud siiski eriti silma. «Eriti hull on tänavu Laine tänav, kus on suured löökaugud kahes kohas,» kirjeldas ta kõige koledamate löökaukudega tänavalõiku, mida viimaste nädalate jooksul on juba paar korda külma asfaldiseguga parandatud, aga mis pole sinna pikalt püsima jäänud. Plusskraadidega muutub ajutine plomm pehmeks ja kipub autorataste all tükkhaaval august välja rulluma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles