VIDEO Pärnu lauljatar avaldas maailmakuulsast armastusloost eestikeelse versiooni

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnust pärit laulja Kristel Novek avaldas loo, mille muusikavideo võtted toimusid Pärnu spaahotellis Wasa Resort.
Pärnust pärit laulja Kristel Novek avaldas loo, mille muusikavideo võtted toimusid Pärnu spaahotellis Wasa Resort. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu lauljanna KHRYSTEL ehk Kristel Novek avaldas maailmakuulsast laulust «Everytime We Touch» eestikeelse versiooni.

Singel kannab pealkirja «Jää minuga».

Lugu jutustab armastusest, igatsusest kalli inimese järele ja naiselikust hüüdest, mida armuvalus neiu endast välja peab saama. «Loo valik põhineb isiklikul kogemusel ja ka ilmumiskuupäev – naistepäev – pole juhuslikult valitud,» lausus lauljatar.


Mõtte tantsuhitist rahulik ballaad teha sai Novek TikTokist. «Nägin, kuidas üks noor tüdruk seda laulis ning see kõnetas mind niivõrd, et tekkis soov see emakeelde seada,» selgitas ta.

Loo produtseeris Martin Kõrvel, eestikeelsete sõnade autor on muusikaajakirjanik, Noveki tädipoeg Aleksander Algo ja taustavokaalid laulis Pätrick Suurmets.

Singlile valmis uhke muusikavideo Pärnu spaahotellis Wasa Resort. Võtted toimusid juuniorisviidis, spaas ning romantilises restoranis, tulemuseks elegantne, naiselik ja sensuaalne muusikavideo.

Pärnust pärit laulja KHRYSTELi muusikavideo filmimine.
Pärnust pärit laulja KHRYSTELi muusikavideo filmimine. Foto: Mailiis Ollino

Noveki sõnutsi sündis muusikavideo idee juba detsembris, kui nad mänedžer Kaisa Kotteriga hakkasid mõtteid põrgatama, et paika panna video stsenaarium ja detailid.

Video operaator oli Leedust pärit Eduard Emanuel Leahu, keda assisteeris Tallinnast pärit Alex Zemskov. Artisti jumestuse- ja soenguvõlur oli Kertu Vilgats.

Video valmimisest saab peagi lähemalt kuulda artisti kodulehel khrystel.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles