Otseülekanne Volikogus tuleb jutuks Pärnu jalgrattaliikluse strateegia (1)

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu linnavolikogu koguneb täna istungile Estonia spaahotelli konverentsisaali.
Pärnu linnavolikogu koguneb täna istungile Estonia spaahotelli konverentsisaali. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu tänasel istungil otsustatakse loa andmine Munalaiu ja Manilaiu laevaliinile vedaja leidmiseks, suvepealinna jalgrattaliikluse strateegia tulevik ning nõusoleku andmine kristliku erakooli esimesele ja teisele kooliastmele tegevusloa saamiseks.

Istungi päevakorda kuuluvad veel Reiu-Liiva liivakarjääride detailplaneeringu algatamata jätt ja ilmse ebatäpsuse parandamine Andropoffi detailplaneeringu otsuse eelnõu seletuskirjas.

Opositsiooni esitatud eelnõudest on volinike ees demograafilise katastroofi monumendi püstitamise ja sellele asukoha leidmise arutelu ning nõudluse ja pakkumise vahekorrast lähtuva linna parkimiskorra koostamisele hoo sisse lükkamine.

Linnapea Romek Kosenkranius vastab arupärimiste voorus, millised plaanid on Pärnu linnavalitsusel maamaksuga ja miks ei anna linnavalitsus tänavu MTÜ-le Pärnumaa Lasterikkad tegevustoetust.

Istungi lõpus vastab abilinnapea Irina Talviste eelmisel volikogu istungil opositsiooni esindajate esitatud arupärimistele Pärnu–Helsingi hooajaliste lendude lõpetamise, uue parkimiskorra probleemide ja spordikeskuse kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles