Pärnumaa reklaamib end “Tourestil”

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal külastas turismimessi rekordarv 23 465 piletiga ja kutsega inimest.
Eelmisel aastal külastas turismimessi rekordarv 23 465 piletiga ja kutsega inimest. Foto: Ants Liigus

Reedel avab kolmeks päevaks uksed Tallinnas Eesti näituste messikeskuses juba varasematel aastatel populaarsust kogunud rahvusvaheline turismimess “Tourest 2009”, Pärnumaa tutvustab end messil atraktiivse puhkusepaigana.


“Pärnus ja Pärnumaal on huvitav ja omapärane looduskeskkond, mis pakub erakordseid atraktsioone, näiteks surfamist tormisel merel. Siin saab ratsutada, kalastada, osaleda raba- ja kanuuretkedel, korraldatakse kajakimatkasid,” ütles Pärnu linnavalitsuse turismi vanemspetsialist Tõiv Jõul. “Üha populaarsemad on talvised suusa-, räätsa- ja tõukekelgumatkad või kelgusafari.”



Messil saab valmistada klaasist ehteid ja tutvuda Kihnu kauni käsitööga. Võib võita lõõgastavaid pakette spaas. Külastajatele pakutakse degusteerimiseks suupisteid, ökotooteid ja palju muud ehedat Pärnumaalt.



Pärnu linna ja maakonna turismiteenustega saab tutvuda hallis “Puhka Eestis”, mida korraldab EASi turismiarenduskeskus koostöös maakondadega.



Peale puhkamisvõimaluste Eestis pakuvad lennu- ja reisifirmad turismimessi ajal reise uskumatult soodsate hindadega. Reisihuvilistel tasub silma peal hoida nii oksjonitel kui firmade reklaammängudel, kus auhinnad tihti kopsakad. Näiteks pakub Finnair messi ajal lennureise Pekingisse ja Shanghaisse 6380 krooni eest.



Messipakkumiste ja täpsema ajakavaga saab tutvuda internetis aadressil www.tourest.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles