Koidula kooli külastab kultuuriminister

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skulptuur Koidula gümnaasiumi fuajees.
Skulptuur Koidula gümnaasiumi fuajees. Foto: Urmas Luik

Pärnu Koidula gümnaasiumis tuleb reedel kooli konverents, sedakorda teemal „Film on keel, mida kõneldakse kogu maailmas“.

Konverents on pühendatud Eesti filmi 100. aastapäevale. Päevakava kohaselt kogunetakse aulas, kus õpilasi tervitab kooli direktor Indrek Kaldo. Seejärel peab loengu meediast ja selle mõjust kultuuriminister Rein Lang.

Pärast vaheaega algavad õpilastel töötoad, mida juhendavad dokumentaal- ja mängufilmirežissöör, stsenarist, monteerija ja produtsent Jaan Kolberg, helirežissöör ja -operaator Jaak Elling, dokumentaalfilmide lavastaja ja stsenarist Mati Põldre, filmioperaator ja Pärnu filmifestivali programmijuht Vaiko Edur, Luxfilmi produtsent ja režissöör Anu Aun ning Endla teatri videomeister Argo Valdmaa.

Samal ajal kogunevad õpetajad vestlusringi Rein Langiga ja koos kooliperega istutatakse päeva lõpetuseks kooliõuele puu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles