Algab konkurss parima naabri leidmiseks

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

MTÜ Eesti Naabrivalve koostöös turvafirmaga G4S Eesti kutsub üles kõiki Eesti elanikke 19. aprillist 10. maini osalema “Hea naabri” konkursil.

Konkursi abiga tunnustatakse tublisid ja abivalmis naabreid ning loodetakse edendada heanaaberlikke suhteid kogukondades, teatas Eesti Naabrivalve tegevjuht Indrek Randma.

Igaüks saab esitada oma naabri konkursile, tuues välja, miks just temal on parim naabrimees, -naine või -pere. Heanaaberlikke suhteid tunnustatakse auhindadega.

Palutakse kirjutada kokkuvõtvalt oma naabri nendest omadustest ja tegudest, mis teevad temast parima naabri. Kandidaate saab esitada Eesti Naabrivalve kodulehel või e-kirja teel. Hinnatakse kirjelduste sisukust ja heade kogemustega näidete lisamist.

Konkursi peaauhind on G4S Eesti välja pandud teenus, milles sisaldub aasta aega koduvalvet.

Parima naabri valib välja konkursi tarbeks loodud žürii, kuhu kuuluvad Eesti Naabrivalve juhatuse liikmed ja G4S Eesti esindaja. Täpsed võistlustingimused ja žürii liikmed leiab konkursi kodulehelt.

Parim naaber kuulutatakse välja 16. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles