Pärnus alustab tööd teine naabrivalve sektor

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrivalve sektorid on tähistatud äratuntava oranži logoga.
Naabrivalve sektorid on tähistatud äratuntava oranži logoga. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Homme allkirjastavad Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Naabrivalve tegevjuht Indrek Randma, Lääne prefektuuri Pärnu politseijaoskonna juht Mehis Mets ning Papiniidu naabrivalve sektori vanem Katri Tammiste naabrivalve sektori koostöölepingu.

Naabrivalve lepingu eesmärk on loodavas sektoris süütegude ennetamine, naabrivalve korraldamine ja koostöö turvalisema elukeskkonna loomisel tervikuna.

Esimene naabrivalve sektori koostööleping sõlmiti Pärnus 2009. aasta juunis ning see hõlmab endas Tulika ja Humala tänavat, mille 13 majapidamist hoiavad heanaaberlikult üksteise varal silma peal.

Üle Eesti on naabrivalvega liitunud sektoreid enam kui 500.

Naabrivalve on piirkonnaga alaliselt seotud isikute koostegevus, mille eesmärk on turvalisuse hoidmine ja tõstmine piirkonnas. Naabrivalve hõlmab tähelepanekute tegemist piirkonnas toimuva suhtes ja nende jagamist, samuti elanike koostööd kogukonna edendamisel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles