Viies kohas saab mopeedi näidata

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liiklusregistri büroo töötajad tulevad lähinädalail Pärnumaal viide keskusesse, et üle vaadata kohalike inimeste mopeedid.

Mopeediomanikud peavad arvestama, et juuliks olgu kõik teedel liikuvad mopeedid liiklusregistris registreeritud ja üle vaadatud.

Peale Pärnu liiklusregistri büroo saab lasta mopeede üle vaadata Kilingi-Nõmmes (31.05), Tõstamaal (7.06), Pärnu-Jaagupis (12.06), Häädemeestel (15.06) ja Vändras (20.06). Maakonna lääneserva elanikud võivad sõita ülevaatuseks Lihulasse (31.05).

Peale sõiduvahendite ettenäitamise annab kohapeal kõik muudki toimingud ära teha.

Mõnel pool Eestis on säärased ülevaatused juba toimunud ja huvi on seni olnud väga suur, rääkis maanteeameti pressiesindaja Timo Vijar.

Ehkki ametnikud tulevad ise kohale ega pea mopeediga ette võtma pikka ja kulukat Pärnusse sõitu, tuleb arvestada, et toiming ei lähe kiiresti. “Et töö kiiremini sujuks, tuleks omanikel mopeedi kohta kaasa võtta võimalikult palju dokumente ja varuda toiminguteks kannatust,” sõnas Vijar.

Mõistlik oleks samuti varem täita taotlus ja tasuda riigilõiv, teavet nende kohta leiab maanteeameti kodulehelt. Samuti on seal kirjas ülevaatuse kellaajad ja kohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles