Võilillefestival pani Kihlepa kihama

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadu võilillefestivali külalisi kostitanud Eessalu-Neitsi külaseltsi aktiiv kandis võilillekollaseid särke, keetis, küpsetas ja korraldas, et kõigil Kihleppa saabunud taimesõpradel kahe päeva vältel lõbus oleks.
Sadu võilillefestivali külalisi kostitanud Eessalu-Neitsi külaseltsi aktiiv kandis võilillekollaseid särke, keetis, küpsetas ja korraldas, et kõigil Kihleppa saabunud taimesõpradel kahe päeva vältel lõbus oleks. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel Audrus Kihlepas toimunud võilillefestivalil punuti külamaja ümber võilillepärga, kuulati loenguid, esitleti raamatuid ja degusteeriti põnevaid taimetoite.

Üritust õnnistas tänavu ilus ilm ja tänu sellele oli ettevõtmine suuremalt jaolt värskes õhus. Murul esinesid trummipoisid, ansambel Kognito, kandlemängijad ja Pärnus tegutsev Ukraina folkloori ansambel Trembita.

Külaseltsi aktivist ja taimetark Mercedes Merimaa esitles äsja trükivalgust näinud raamatut “Väega toidud”, mis on loogiline järg tema kahele varem ilmunud populaarsele raamatule “Minu tee taimede väeni” ja “Õitest hingeni”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles