Õpilaste tasuta sõidul toob märts muutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS GoBus pikendab üldharidus- ja huvikoolide õpilaste tasuta sõidu kaartide kehtivust 31. märtsini.
AS GoBus pikendab üldharidus- ja huvikoolide õpilaste tasuta sõidu kaartide kehtivust 31. märtsini. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Arupidamisel Pärnu maavalitsuses leppis AS GoBus kokku selles, et firma pikendab üldharidus- ja huvikoolide õpilaste tasuta sõidu kaartide kehtivust 31. märtsini.


Tasuta sõidu kaardi kasutamise pikendus ei kehti kutsehariduskeskuse õpilastele, kes 1. märtsist ostavad kooli- ja kojusõidul pileti ning esitavad selle hüvitamiseks kooli.



Üldharidus- ja huvikoolide õpilased saavad tasuta sõidu kaarti kasutada GoBusi teenindatavatel kommertsliinidel, mille numbrid on 67, 321, 327, 346, 348, 355, 357, 358, 361 ja 400.



“Meie bussides nimetatud kommertsliinidel kehtib tasuta sõidu õiguse tõendamiseks kas GoBusi eelmisel aastal välja antud kiipkaart või uute vedajate väljastatud tõend koos õpilaspiletiga,” selgitas AS GoBusi Pärnu regiooni direktor Andrus Kärpuk.



Kui kiipkaardil on sõidukorrad otsas või kiip ei tööta, on selle kasutajal tarvis taotleda uus sõidukaart tema sõidusuunda teenindavalt vedajafirmalt. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles