Vargad võtsid suurelt ette

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Lääne prefektuur teatas täna kaheksast politseile teada antud vargusjuhtumist ja ühest lõhkumisest.

Eile kella 19 paiku varastati Pärnus Merimetsa tänaval kaupluse eest parklast motoroller Kymco Agility. Kahju on 1000 eurot, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Eile või üleeile varastati Audru vallas Papsaare külas ehitusobjektil seisnud buldooserilt jahutus- ja õliradiaator ning kaks põhjaplekki. Kahju on selgitamisel.

Vahemikus pühapäevast esmaspäevani varastati Kilingi-Nõmmes Järve tänaval kõrvalhoonetest mootorsaag ja akutrell koos tarvikutega. Kahju on 460 eurot. Kilingi-Nõmmes Urve tänaval varastati samal ajal maja hoovis parkinud lukustamata väikebussist esemeid. Kahju on 486 eurot. Pärnus Kooli tänaval varastati korterelamu trepikojast lukustamata jalgratas. Kahju on 400 eurot. Tori vallas Jõesuu külas varastati Orava teel pargitud sõiduautost rahakott koos dokumentidega. Kahju on 60 eurot.

Ööl vastu eelmist reedet varastati Sauga vallas Räägu külas metsaveotraktori kütusepaagist 35 liitrit diislikütust ja 20 liitrit hüdraulikaõli. Kahju on kokku 84 eurot.

Eile kella 00.20 paiku tungiti Sindis Piiri tänaval eramu hoovi, kus lõhuti lilleampel ja elumaja aknaklaas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles