Noorte infopunkt kutsub endast rohkem teada saama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu noorte infopunkt korraldab kevadisel koolivaheajal 16. märtsil tasuta testipäeva “Tea endast rohkem”, et aidata noortel iseennast ja oma võimeid paremini tundma õppida.


“Kui õpilast huvitab, millised isiksuse omadused toetavad tema edasisi valikuid või kui ta soovib teada, kas talle sobib humanitaar- või reaalvaldkond, tasub tulla Pärnu noorte infopunkti teste tegema,” ütles noorte infopunkti karjäärinõustaja Terje Jürivete.

Testima soovitab Jürivete tulla eelkõige 9. ja 12. klasside õpilasi, sest neil seisab lähiajal ees kooli- või elukutsevalik.

16. märtsil kell 13 saab Pärnu noorte infopunktis Metsa 1 täita John Hollandi kutse-eelistuste küsimustikku, et teada oma sobivust ühte või teise töövaldkonda. Tulemusi kuuleb kohe pärast küsimustiku täitmist.

Kell 14 võib täita Cattell 16PF isiksuseomaduste küsimustikku, mis pakub infot isiksuse omaduste kohta, ja aja peale sooritatavat BET-testi, mis annab infot kutse-eelistuse ja vaimse võimekuse kohta. Et nende kahe testi töötlemine võtab aega, jagavad karjäärinõustajad tagasisidet 20. märtsil kell 12.

Oma tulekust tuleb eelnevalt teada anda aadressil noorteinfo@parnu.ee või noorte infopunkti telefonil 443 1515.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles