Kohvik kogub festivalil raha naiste varjupaigale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannapargis avab Augustiunetuse festivalil uksed kohvik "Mehed ei nuta", mille tulu annetatakse Pärnu naiste varjupaigale. Foto on illustreeriv.
Pärnu rannapargis avab Augustiunetuse festivalil uksed kohvik "Mehed ei nuta", mille tulu annetatakse Pärnu naiste varjupaigale. Foto on illustreeriv. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsooni Pärnu klubi avab "Augustiunetuse" festivalil Pärnu Rannapargis kohviku Mehed Ei Nuta, mille teenitav tulu antakse Pärnu naiste varjupaigale.

Projektiga toetatakse Pärnu naiste varjupaiga lapsi, aidates osta neile koolikotid ja jalanõud.

Pargikohvik avab uksed kell 17, mil hakatakse pakkuma kellaviieteed. Kohvikupidajad on lubanud hoida uksed avatud seni, kuni uni peale tuleb.

Kohviku külalised saavad osaleda loteriis, kus loositakse välja Pärnu naiste varjupaiga valmistatud teekotikesi, maalitud tasse ja alustasse ning laste kividele maalitud lepatriinusid. Loosi lähevad Eesti filmid ja peaauhinnana pääse kahele hotelli Strand spaasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles