Isikutunnistust saab taotleda õhtul ja laupäevalgi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindused pikendasid lahtioleku aegu, sest paljudel inimestel lõpeb isikutunnistuse ja passi kehtivusaeg sel või järgmisel aastal.

„Et töötaval inimesel võib olla keeruline argipäeval dokumentide taotlemiseks aega leida, avame oma teenindused kuni selle aasta lõpuni ka iga kuu teisel laupäeval,“ teavitas Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo juhataja Ive Luur.

Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo on peale tööpäevade avatud veel 8. septembril, 13. oktoobril, 10. novembril ja 8. detsembril 10–14.

Kui argipäeviti on teenindused tavapäraselt olnud avatud 9–17, siis suvekuudest alates on esmaspäeviti ja kolmapäeviti Pärnu teenindus avatud tunni võrra kauem ehk kella 18ni.

Kõikides teenindustes saab kohapeal kasutada fotoboksi ja seal foto tegemine on tasuta. Sobib ka fotograafi juures tehtud foto, kuid see peab olema nõuetele vastav ja tehtud taotluse esitamisele eelneva kuue kuu jooksul.

Taotlemiseks tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles