Facebookis levib hoiatus kooli ümber luusivast kommionust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment suhtlusvõrgustiku Facebook veebilehest. Foto on illustreeriv.
Fragment suhtlusvõrgustiku Facebook veebilehest. Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Suhlusportaalis Facebook on viimastel päevadel levinud hoiatus Pärnumaal Paikuse kooli ümber rohelise autoga sõitva kommionu kohta. Politseile pole keegi muret kurtnud.

Facebookis leviv hoiatus kõlab nii (kirjaviis muutmata): „Hoiatus! Paikusel koolis käivate laste vanematele!!! Kooli ümber pidi luusima rohelise autoga tegelane, kes pakub lastele komme ja autosõitu koju. Politsei pidi asjaga tegelema. Eriti pidi passima siis kui lapsed peale kooli huvikoolis on ja õpetajaid enam pole! Hoidke silmad lahti ja hoiatage oma lapsi! Kes viitsib vaevaks võtta siis jagage.“

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht ütles, et politsei jaoks on see pisut keeruline juhtum, sest konkreetset infot pole ja keegi pole ka sellise probleemi või teadmisega nende poole pöördunud.

Tammeleht märkis, et samasugune jutt levis ka septembri alguses. Siis räägiti, et oletatavasti nähti, kuidas rohelise auto juht oli kõnetanud koolikotiga lapsevanemat ja hiljem ühte tüdrukut.

„Politsei on teemaga kursis ja pöörme tähelepanu kõigile kahtlastele autodele, mis koolid ümbruses tiirutavad,“ ütles Tammeleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles