Lastefestivalil saab osta ja müüa hobitarbeid ning isevalmistatud kaupa

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmsate Laste Festivalil on võimalus nii lastel kui ka täiskasvanutel tulla ostma ja müüma oma seisma jäänud spordi-, kunsti-, meisterdamis- või muusikatarbeid.
Rõõmsate Laste Festivalil on võimalus nii lastel kui ka täiskasvanutel tulla ostma ja müüma oma seisma jäänud spordi-, kunsti-, meisterdamis- või muusikatarbeid. Foto: Katrina Tang

Laupäeval, 23. juulil Pärnus toimuval rõõmsate laste festivalil võivad nii lapsed kui ka täiskasvanutel tulla ostma ja müüma oma seisma jäänud spordi-, kunsti-, meisterdamis- või muusikatarbeid. Samuti on ettevõtlikud lapsed ja õpilasfirmad oodatud müüma oma valmistatud asju.

Festivali peakorraldaja Kati Ruubeli sõnutsi on festivalil loodud eraldi hobitarvete turu ja ettevõtlike laste ala, kuhu iga soovija saab oma müügileti tasuta püsti panna. Ala on avatud kogu päeva jooksul ja müüma saab tulla igal ajal.

"Anname võimaluse igaühele osta, müüa ja vahetada korralikke hobitarbeid: spordivahendeid ja -riideid, kunstitarbeid, meisterdamisvahendeid ja muusikariistu. Oma asju võivad tulla müüma kõik pereliikmed. Osalemine on tasuta, lihtsalt otsige meie festivali hobitarvete turu ala üles, võtke kaasa oma tekike, kuhu asjad laotada, või tekitage lausa oma müügilett ja osalege turumelus," kutsus Ruubel üles.

Peale muude tegevuste pakutakse kõigile ettevõtlikele lastele võimalust oma müügioskused proovile panna. "Väga oodatud on õpilasfirmad ja tegusad lapsed, kes on oma kätega midagi valmistanud või meisterdanud ning soovivad oma ettevõtlus- ja müügioskusi arendada. Vanemad võivad samuti julgelt abiks olla," kinnitas Ruubel.

Laupäeval Pärnu Rannapargis toimuv rõõmsate laste festival tutvustab perepuhkuse võimalusi, annab ideid, mida perega koos ette võtta, näidatakse vahvaid kodumaiseid laste- ja peretooteid, pakutakse tervislikke ja maitsvaid sööke-jooke ning palju muud huvitavat ja kasulikku kõigile pereliikmetele.

Festival on külastajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles