Ahaste lähistel hukkus liiklusõnnetuses autojuht

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 11.08 ajal juhtus Audru vallas Ahaste lähistel Pärnu-Lihula maantee 23. kilomeetril raske liiklusõnnetus, kui sõiduauto ja veoki kokkupõrkes hukkus sõiduauto 75aastane juht.

Kohapeal olnud Pärnu Postimehe reporter Teele Talve rääkis, et avariisse sattunud sõiduauto kandis Itaalia numbrimärki. Samuti märkis ta, et Eesti numbrimärgiga veok oli sõitnud vastu sõiduauto kõrvalistujapoolset külge.

Õnnetuspaiga läheduses töötavad ehitusmehed kõnelesid, et Pärnu poole liikunud Subaru oli asunud tegema möödasõitu jalgratturist, kuid auto hakkas vibama ja põrkas kokku vastu tulnud veokiga.

Samuti rääkisid töömehed, et kokkupõrganud autod olid liikunud väga aeglaselt, vaevu 40-50kilomeetrise tunnikiirusega. Sõiduautol olid suverehvid.

Politsei teatel oli õnnetuses hukkunud mees välismaalane.

Õnnetuspaigal on liiklus häiritud.

Pärnu politseijaoskonna juhi Andres Sinimeri sõnutsi on tegemist äärmiselt traagilise juhtumiga. „Tunneme kaasa hukkunu lähedastele,“ lausus ta.

„Liikluses tuleb olla äärmiselt ettevaatlik, kuna teeolud on viletsad. Varuge küllaldaselt aega sihtkohta jõudmiseks. Võimalusel ärge osalege liikluses sõidukiga, millel ei ole talverehve. Kindlasti puhastage enne sõidu alustamist sõiduk nii lumest kui jääst. Vältige ohtlikke ja järske manöövreid,“ soovitas Sinimeri.

Copy
Tagasi üles