Maarjakodu korraldab katuse remondiraha kogumiseks vanakraami müügi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarjakodu.
Maarjakodu. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Erivajadustega inimestele peavarju ja tuge pakkuval Maarjakodul on 20 000 eurot maksma läinud katuse remondirahast puudu veel umbkaudu 7000. Selle tasumise tähtaeg on oktoobris.

Maarjakodu juhataja Eva Grigor rääkis, et puuduvat summat korjatakse natukesehaaval. Jaaniõhtul oli Raeküla vanakooli keskuses heategevuslik loterii ja sealt laekus 201 eurot, Grillfestil kogusid sotsid 555 eurot.

5. ja 6. juulil müüb Maarjakodu Pärnus Mai tänava alguses vana loodusmaja kasvuhoone klassiruumis kasutatud riideid, pliiti, pudi-padi ja mööblit. Mööbel on saadud humanitaarabina väliseestlastelt. Osa annetatud mööblist müüdi maha juba mõni aasta tagasi. Saadud raha eest remonditi Maarjakodu esimene korrus. "Nüüd proovime paari päevaga, et ehk leiavad kapid-riiulid uue kodu ja meie saame katuseraha juurde," rääkis Grigor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles