Estoniat hakkab juhtima Andrus Aljas

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Estonian Air eksjuht Andrus Aljas asub jaanuari lõpul tööle taastusravikeskuse Estonia juhina.
Lennufirma Estonian Air eksjuht Andrus Aljas asub jaanuari lõpul tööle taastusravikeskuse Estonia juhina. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Taastusravikeskuse Estonia uue juhina hakkab jaanuari lõpul tööle  pärnakas Andrus Aljas.

Aljas valiti Estonia juhatuse liikmeks konkursiga, millel osales 70 kandidaati. Estonia uus juht valiti lõppvoorus seitsme kandidaadi seast.

Viisnurga ja Estonian Airi finantsjuhi ja juhatuse esimehena on Aljas omandanud olulised juhtimis-, finants- ja turunduskogemused nii teenindus- kui tootmissfääris. Juhi enda sõnutsi on huvitavam olnud teenindussektor ja ta soovib selles jätkata.

Estonia nõukogu jaoks said juhataja konkursil määravaks Aljase kui kogemustega juhi terviklik ärianalüüs, Estonia jaoks oluliste turgude hea tundmine ja finantskompetents tuleviku investeeringute teostamiseks.

Taastusravikeskus Estonia nõukogu on tänulik senisele juhatajale Cardo Remmelile, kes tähtajalise kolmeaastase ametisoleku ajal suutis ettevõtte majandusraskustest välja tuua ja luua eeldused Eesti suurimate traditsioonidega ravispaa edasiseks arenguks. Käivitatud on unikaalne ravi- ja lõõgastuskompleks – Surnumere keskus, millele lähim veepealset hõljumist võimaldav mineraalidega bassein asub Londoni lähistel.

Konkurss AS Taastusravikeskus Estonia juhatuse liikme leidmiseks toimus seoses tänase juhi kolmeaastaste volituste lõppemisega.

Andrus Aljas alustab tööd 28. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles